Till innehållet
Stödstämpel För Vinnare I PTS Innovationstävling

Om webbplatsen

Post- och telestyrelsens innovationstävling "Från utanför till internet" lystes ut den 30 september 2019 med sista ansökningsdag den 7 november 2019. Syftet är att främja digital inkludering genom att bidra till lösningar som motiverar och underlättar för människor att använda digitala lösningar med fokus på användare som av olika anledningar inte använder digitala tjänster. Tjänsterna ska passa alla, även personer med funktionsnedsättning.

Lexicons ambition är en digital utbildningsplattform för småföretagare som guidar och utbildar för en digitaliserad arbetsvardag.

Genom kompetensutveckling och konkreta guider vill vi öka din motivation till att dels använda digitala tjänster, dels inspirera, underlätta och bidra till direkt affärsnytta i ditt företag.

Framtagandet av digitalaforetag.se har till 81% finansierats genom Post- och telestyrelsens innovationstävling och resterande 19% finansierats av Lexicon AB.

Digitala företag använder kakor (cookies) för att förbättra användbarheten på våra webbplatser och för att tillhandahålla våra tjänster.
Läs mer om cookies och hur du hanterar dem.